Agenda

16 juni

Vaderdag

Vaderdag staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om je vader in het zonnetje te zetten! En hoe doe je dat nu beter dan met een traktatie op een goed stuk vlees?

Vergeet de standaard biefstuk en kies bij de Wildstube voor een unieke smaakbeleving met onze biefstuk van Ree geserveerd met spätzle en verse groente of kies zelf uit onze gevarieerde kaart vol wildgerechten!

Reserveren kan direct via deze link!

7 juli

Jazz Walk Scheepsvaartkwartier

Na het succes van vorig jaar kunnen we je garanderen dat je deze unieke beleving niet wilt missen! Ontdek het warme stemgeluid van Anja Verrijp, begeleid door het Up Jazz Duo.

Of je nu een fervente jazzliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een muzikale reis vol jaren ‘50 liedjes, dit trio belooft een onvergetelijke en veelzijdige ervaring.

Het event begint vanaf 17:00 uur in onze zonnige Biergarten. Wees op tijd om verzekerd te zijn van een plek in de zon of reserveer alvast jouw tafel!

Datum volgt later

Oktoberfest 2024

Dit jaar vindt het Oktoberfest plaats vanaf 21 september t/m 4 oktober en met veel enthousiasme kunnen wij aankondigen dat ook dit jaar de Wildstube weer meerdere avonden dit spektakel met jullie zal gaan vieren!

Exacte data, tijden en het programma volgen nog. Maar plan nu alvast één van de weekenden met je vrienden en familie in via de groepsapp. Of allemaal natuurlijk om de volle beleving van die Duitse volksfeest mee te maken!

Gegarandeerd zijn van een tafel vol bierpullen en heerlijk eten? Bel naar +31 (0)10 434 58 64 voor meer informatie!

In overleg

Zomerborrel

Wij bieden alle ingrediënten voor jouw unieke zomerborrel:

☀️ Een zonovergoten en windstille Biergarten voor privégebruik;
🍻 Drank en hapjes afgesteld op jouw behoeften;
🎶 De mogelijkheid om je eigen DJ mee te nemen!

Of je nu je verjaardag viert, gezellig met collega’s het weekend inluidt of met vrienden de start van de zomer viert: wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring! Bel ons vandaag nog op +31 (0)10 434 58 64 om jouw wensen te bespreken voor de tijd van je leven

In overleg

Jouw (bedrijfs)feest of verjaardag vieren bij Wildstube?

Is het tijd om te feesten en plezier te maken? Of het nu gaat om een (bedrijfs)feest of een spetterend verjaardagsfeest, er is geen betere plek dan de Wildstube om het vieren! Bij de Wildstube bieden we een onvergetelijke ervaring voor elk soort evenement. Met een gezellige sfeer, heerlijk eten en drinken en een feestelijke ambiance, is onze locatie de ideale plek om samen te komen met vrienden, familie of collega's.  

Jouw eigen ideeën en wensen met ons bespreken? Neem dan snel contact op door te mailen naar info@wildstube.nl en ontdek de verschillende mogelijkheden. Samen zorgen we ervoor dat het feest een groot succes wordt!