Agenda

8 september en 29 september

Oktoberfest bij Wildstube!

Op 8 september en 29 september vindt het Oktoberfest plaats! Samen gaan we proosten op gezelligheid, lekker eten en natuurlijk met heerlijk bier. We kunnen niet wachten om het programma met jullie te delen. Blijf op de hoogte voor de laatste updates en het bekendmaken van het programma via onze socials of neem regelmatig een kijke op deze pagina. Mis dit fantastische feest niet en vier het Oktoberfest met ons bij Wildstube, proost!

Wil je op de hoogte blijven van onze Oktoberfesten? Of heb je interesse in een tafel voor 6 personen? Stuur een mailtje naar info@wildstube.nl. Wij houden je graag op de hoogte!

In overleg

Jouw (bedrijfs)feest, verjaardag of Oktoberfest vieren bij Wildstube?

Is het tijd om te feesten en plezier te maken? Of het nu gaat om een (bedrijfs)feest, een verjaardag, of een spetterend Oktoberfest, er is geen betere plek dan de Wildstube om het vieren! Bij de Wildstube bieden we een onvergetelijke ervaring voor elk soort evenement. Met een gezellige sfeer, heerlijk eten en drinken en een feestelijke ambiance, is onze locatie de ideale plek om samen te komen met vrienden, familie of collega's.  

Jouw eigen ideeën en wensen met ons bespreken? Neem dan snel contact op door te mailen naar info@wildstube.nl en ontdek de verschillende mogelijkheden. Samen zorgen we ervoor dat het feest een groot succes wordt!