Agenda

14 februari

Vier de dag van de liefde bij de Wildstube!

Een knusser plekje in Rotterdam bestaat er niet! Wees verzekerd van een speciale avond met jouw geliefde en reserveer alvast je tafel voor 14 februari. 

Onze chef heeft met liefde een Valentijnsmenu samengesteld bestaande uit een pompoensoep, salade van tortelduif, romige fazantenborst met champignons, witte rijst en haricot verts, en voor toe een heerlijke cheesecake om te delen! 

Reserveer direct je tafel!

In overleg

Jouw (bedrijfs)feest of verjaardag vieren bij Wildstube?

Is het tijd om te feesten en plezier te maken? Of het nu gaat om een (bedrijfs)feest of een spetterend verjaardagsfeest, er is geen betere plek dan de Wildstube om het vieren! Bij de Wildstube bieden we een onvergetelijke ervaring voor elk soort evenement. Met een gezellige sfeer, heerlijk eten en drinken en een feestelijke ambiance, is onze locatie de ideale plek om samen te komen met vrienden, familie of collega's.  

Jouw eigen ideeën en wensen met ons bespreken? Neem dan snel contact op door te mailen naar info@wildstube.nl en ontdek de verschillende mogelijkheden. Samen zorgen we ervoor dat het feest een groot succes wordt!