Over ons

Balten Schalkwijk is, met zijn jarenlange ervaring achter de bar bij verschillende Rotterdamse kroegen, geen onbekende in de Rotterdamse horeca. Na 20 jaar gewerkt te hebben in het bankwezen en de scheepvaart besefte hij dat hij de horeca enorm mist en heeft hierdoor besloten om voor zichzelf een Wildstube te beginnen.  

Balten is opgegroeid in Oostvoorne en was altijd in de duinen te vinden om van de natuur te genieten. Zo'n 10 jaar geleden is hij begonnen met jagen. Balten: “Zelf geoogst wild is veel eerlijker, duurzamer en diervriendelijker dan het vlees dat wij eten vanuit de bio-industrie.” Balten kan ervan genieten om samen met vrienden te jagen en vervolgens heerlijke gerechten te bereiden van de dieren die hij geoogst heeft. Hij houdt, met zijn Indische achtergrond, van lekker eten en mensen vermaken.

Het concept

Wildstube bei Balten zit in het souterrain van de Van Vollenhovenstraat nummer 23. De uitstraling van de zaak heeft veel weg van een Oostenrijks jagershutje. De gezellige bar heeft hoge tafels waaraan je kunt staan of zitten.

De Wildstube is iedere dag van de week geopend van 12:00 tot 23:00 uur. In de middag kun je bij ons terecht voor lunch en in de avond kun je bij ons uitgebreid dineren met de heerlijkste gerechten van wild. Daarnaast serveren wij ook borrelhapjes, fingerfood en kleine gerechten van wild. Uiteraard onder het genot van een koud glas bier of een heerlijk wijntje.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Bedankt voor je inschrijving, we houden je op de hoogte!
Oeps, er is iets misgegaan. Probeer het later opnieuw.