Over ons

Balten Schalkwijk is, met zijn jarenlange ervaring achter de bar bij verschillende Rotterdamse kroegen, geen onbekende in de Rotterdamse horeca. Na 20 jaar gewerkt te hebben in het bankwezen en de scheepvaart besefte hij dat hij de horeca enorm mist en heeft hierdoor besloten om voor zichzelf een Wildstube te beginnen.  

Balten is opgegroeid in Oostvoorne en was altijd in de duinen te vinden om van de natuur te genieten. Zo'n 10 jaar geleden is hij begonnen met jagen. Balten: “Zelf geoogst wild is veel eerlijker, duurzamer en diervriendelijker dan het vlees dat wij eten vanuit de bio-industrie.” Balten kan ervan genieten om samen met vrienden te jagen en vervolgens heerlijke gerechten te bereiden van de dieren die hij geoogst heeft. Hij houdt, met zijn Indische achtergrond, van lekker eten en mensen vermaken.

Het concept

Wildstube bei Balten zit in het souterrain van de Van Vollenhovenstraat nummer 23. De uitstraling van de zaak heeft veel weg van een Oostenrijks jagershutje. De gezellige bar heeft hoge tafels waaraan je kunt staan of zitten.

De keuken is maandag t/m woensdag geopend van 16:00 uur tot 21:30 uur voor borrel en diner. Op donderdag t/m zondag is de keuken geopend van 12:00 uur tot 21:30 uur en kun je bij ons terecht voor een heerlijke lunch, een uitgebreid diner of een borrel met de lekkerste hapjes van wild.

Wanneer je verlangt naar zonnige dagen, koud bier en gezelligheid met vrienden, dan is onze Biergarten precies wat je zoekt! Zodra de eerste zonnestralen weer tevoorschijn komen, verwelkomen wij je op ons "verborgen terras", een oase van rust in het bruisende stadscentrum van Rotterdam. De Biergarten is de hele dag geopend en is voorzien van verwarmde kussens.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Bedankt voor je inschrijving, we houden je op de hoogte!
Oeps, er is iets misgegaan. Probeer het later opnieuw.