top of page
Diner


Voorgerechten



Toast met gerookte ganzenborst en mierikswortelsaus

€ 12,50



Carpaccio van licht gerookt hert

€ 15,50



Ravioli van gevogelte in salieboter

€ 14,50



Goulashsoep

€ 11,50



Wildbouillon met paddenstoelen

€ 11,50



Salade van wilde eendenborst met sinaasappeldressing

€ 14,50




Hoofdgerechten



Wildstoof met puree en groenten óf met huisgemaakte friet en een frisse salade
Keuze uit: Hert, gegaard in rode wijn met knolselderij, kastagne-champignons en selderij Wild zwijn, gegaard in witte wijn en bier, met paddestoelen & ui Hazenpeper, gegaard in rode wijn, met peen, zilveruitjes, knoflook, tijm en rozemarijn Groente keuze: rode kool, zuurkool of spruitjes (met spek en kerry)

€ 25,50



Hazagna
Geserveerd met een frisse salade

€ 24,50



Rendang Angsa
Gans, met witte rijst en sajoer lodeh

€ 25,50



Broodje hamburger
Van ree en wild zwijn geserveerd met huisgemaakte friet en een frisse salade

€ 24,50



Biefstuk van Ree met spätzle en groente naar keuze

€ 34,50



Vegetarische stoof van jackfruit met witte rijst

€ 27,50



Pieterman (vis) met puree en groente naar keuze

€ 27,50



Hazenrug op het bot met aardappelpuree en groente

€ 42,50




Desserts



Apfelstrudel met vanillesaus

€ 11,50



Huisgemaakte Schwarzwälder Kirschtorte

€ 9,50



Crème de marrons
kastanjemousse met een bolletje huisgemaakt honing-vanille ijs

€ 9,50



Stoofpeertje met óf zonder honing-vanille ijs

€ 7,50



Kaasplankje, verzorgd door ‘Kaas aan de Maas’

€ 16,50


Op de hoogte blijven van alles wat Wildstube doet? Check de volgende kanalen eens:

Contact

Van Vollenhovenstraat 23
3016 BG Rotterdam

+31 (0)10 434 58 64
info@wildstube.nl

  • Facebook

Dagelijks geopend

Maandag t/m woensdag 
‍Borrel en diner
16:00 uur - 21:30 uur

Donderdag t/m zondag
Lunch, borrel en diner 
12:00 uur - 21:30 uur​

Copyright © 2025 Wildstube

created by de Ruiter Graphic Design

bottom of page