top of page

Voorgerechten
Toast met gerookte ganzenborst en mierikswortelsaus
€ 12,50
Carpaccio van licht gerookt hert
€ 15,50
Ravioli van gevogelte in salieboter
€ 14,50
Goulashsoep
€ 11,50
Wildbouillon met paddenstoelen
€ 11,50
Salade van wilde eendenborst met sinaasappeldressing
€ 14,50
Hoofdgerechten
Wildstoof met puree en groenten óf met huisgemaakte friet en een frisse salade
Keuze uit:
Hert, gegaard in rode wijn met knolselderij, kastagne-champignons en selderij
Wild zwijn, gegaard in witte wijn en bier,
met paddestoelen & ui
Hazenpeper, gegaard in rode wijn, met peen,
zilveruitjes, knoflook, tijm en rozemarijn
Groente keuze: rode kool, zuurkool of spruitjes (met spek en kerry)
€ 25,50
Hazagna
Geserveerd met een frisse salade
€ 24,50
Rendang Angsa
Gans, met witte rijst en sajoer lodeh
€ 25,50
Broodje hamburger
Van ree en wild zwijn geserveerd met huisgemaakte friet en een frisse salade
€ 24,50
Biefstuk van Ree met spätzle en groente naar keuze
€ 34,50
Vegetarische stoof van jackfruit met witte rijst
€ 27,50
Pieterman (vis) met puree en groente naar keuze
€ 27,50
Hazenrug op het bot met aardappelpuree en groente
€ 42,50
Desserts
Apfelstrudel met vanillesaus
€ 11,50
Huisgemaakte Schwarzwälder Kirschtorte
€ 9,50
Crème de marrons
kastanjemousse met een bolletje huisgemaakt honing-vanille ijs
€ 9,50
Stoofpeertje met óf zonder honing-vanille ijs
€ 7,50
Kaasplankje, verzorgd door ‘Kaas aan de Maas’
€ 16,50
bottom of page


