top of page
Diner
Voorgerechten
Toast met wilde paling uit de Maas
€ 15,50
Carpaccio van licht gerookt hert
€ 14,50
Ravioli van gevogelte in salieboter
€ 12,50
Goulashsoep
€ 10,50
Wildbouillon met paddenstoelen
€ 10,50
Salade van wilde eendenborst met sinaasappeldressing
€ 14,50
Hoofdgerechten
Wildstoof met puree en groenten óf met huisgemaakte friet en een frisse salade
Keuze uit:
Hert, gegaard in rode wijn met knolselderij, kastagne-champignons en selderij
Ree, gegaard in witte wijn en pompoen
Wild Zwijn, gegaard in witte wijn
en bier met shiitake paddenstoelen
Groente keuze: rode kool, zuurkool of ratatouille
€ 23,50
Gansagne
Lasagne van gans
€ 23,50
Rendang Angsa
Gans, met witte rijst en gado-gado
€ 23,50
Schnitzel met huisgemaakte friet en appelmoes
€ 24,50
Biefstuk van Ree met spätzle en groente naar keuze
€ 28,50
Vegetarische stoof van jackfruit met witte rijst
€ 24,50
Pieterman (vis) met puree en groente naar keuze
€ 26,50
Desserts
Apfelstrudel met vanillesaus
€ 11,50
Huisgemaakte Schwarzwälder Kirschtorte
€ 9,50
Crème de marrons
kastanjemousse met een bolletje huisgemaakt honing-vanille ijs
€ 9,50
Stoofpeertje met óf zonder honing-vanille ijs
€ 7,50
Kaasplankje, verzorgd door ‘Kaas aan de Maas’
€ 16,50
![](https://static.wixstatic.com/media/c8fe90_a654fb93147c4ca494edb97bf6d4baa4~mv2.jpg/v1/fill/w_980,h_653,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/c8fe90_a654fb93147c4ca494edb97bf6d4baa4~mv2.jpg)
bottom of page