top of page

Diner

Voorgerechten

Toast met wilde paling uit de Maas

€ 15,50

Carpaccio van licht gerookt hert

€ 14,50

Ravioli van gevogelte in salieboter

€ 12,50

Goulashsoep

€ 10,50

Wildbouillon met paddenstoelen

€ 10,50

Salade van wilde eendenborst met sinaasappeldressing

€ 14,50

Hoofdgerechten

Wildstoof met puree en groenten óf met huisgemaakte friet en een frisse salade

Keuze uit:

Hert, gegaard in rode wijn met knolselderij, kastagne-champignons en selderij

Ree, gegaard in witte wijn en pompoen

Wild Zwijn, gegaard in witte wijn
en bier met shiitake paddenstoelen

Groente keuze: rode kool, zuurkool of ratatouille

€ 23,50

Gansagne

Lasagne van gans

€ 23,50

Rendang Angsa

Gans, met witte rijst en gado-gado

€ 23,50

Schnitzel met huisgemaakte friet en appelmoes

€ 24,50

Biefstuk van Ree met spätzle en groente naar keuze

€ 28,50

Vegetarische stoof van jackfruit met witte rijst

€ 24,50

Pieterman (vis) met puree en groente naar keuze

€ 26,50

Desserts

Apfelstrudel met vanillesaus

€ 11,50

Huisgemaakte Schwarzwälder Kirschtorte

€ 9,50

Crème de marrons

kastanjemousse met een bolletje huisgemaakt honing-vanille ijs

€ 9,50

Stoofpeertje met óf zonder honing-vanille ijs

€ 7,50

Kaasplankje, verzorgd door ‘Kaas aan de Maas’

€ 16,50

bottom of page